Hudföryngrande & Hudförbättrande

Välj bland våra behandlingar för din hud. Vi använder oss av Palina SKIN PHILOSOPHY.
Vi bäddar ned dig i vår sköna skönhetssäng med värme och "stoppar" om dig så du får en skön & avkopplande stund.
Vi tittar på din hud och ser vad du behöver och väljer bland våra högklassiga produkter.
Allt från enklare hudvårdsprogram till mer omfattande. På så vis får du din alldeles personliga hudvårdsrutin, anpassad efter dina unika behov, som ger optimala resultat.
Med Palina SKIN PHILOSOPHY kan du vara säker på att du får behandling med det senaste inom ingrediensteknologi och med höga halter av ingredienser av TOPPKLASS, så du ska få ett resultat utöver det vanliga.

Exempel på ingredienser i våra krämer

För att nå SYNLIGA resultat inom hudvård måste vi jobba djupt. Djupt rent fysiskt -ända ner i Dermis(läderhuden).
Att HYALURONSYRA är en viktig komponent för en välmående hud och för att minimera fina linjer och rynkor är ingen
nyhet. Problemet med HYALURONSYRA är att molekylerna är för stora för att tränga ned till Dermis.
Palina SKIN PHILOSOPHY har därför valt att använda MEXICAN BLUE AGAVE LEAVES som är uppbyggd av mindre molekyler som stimulerar den naturliga inre tillverkningen av HYALURONSYRA.
En annan viktig , unik ingrediens är SNOW ALGAE- det är en ny innovativ och aktiv anti-aging ingrediens som redan i sig själv gör något helt unikt. SNOW ALGAE har nämligen själv utvecklat en överlevnadsstrategi som gör det möjligt för den att leva, överleva och växa på glaciärer och evig snö. Omvandlat till hudvård så ger detta unika extrakt en ANI-AGING effekt som bygger på en helt nyupptäckt mekanism. Kaloribegränsning. Idag vet vi att kaloribegränsning ökar livslängden hos individer och organismer.
DÄRFÖR är SNOW ALGAE en smått otrolig ingrediens som efter tester överbevisar sig själv framförallt på två sätt.
- Genom att aktivera och förlänga livslängden hos Klothos-genen som  motverkar åldrande SAMT genom att arbeta med AMPK-energisensorn som optimerar alla aspekter av cellfunktionern -
Effekt på din hud: *pigmenteringar blir mindre synliga*skyddar hudcellerna mot skador från yttre påverkan*celler avgiftas och repareras*huden får ett yngre utseende*hudbarriären stärks*minskad fuktförlust.

Andra aktiva unika ingredienser: FLOWER BULB EXTRAKT-Bromsar upp åldringsprocessen i huden, APPLE STEM EXTRAKT-linjer och rynkor kan minska och öka tillväxt av nya celler som producerar KOLLAGEN OCH ELASTIN.
PALMITOYL PENTAPEPTID-4-en smart molekyl som "pratar" med huden och ser till att den åldras långsammare och maxar sin kollagenproduktion.

VÅRA BEHANDLINGAR

Välj mellan olika uppfräschande, föryngrande och utjämnande ansiktbehandlingar.
Kemisk peeling, "vanlig" ansiktsbehandling och/eller med CRYO.

 VILKET SÄTT KAN ÄVEN CRYO BEHANDLA RYNKOR I ANSIKTET?
Vid en hudföryngrande behandling av ansiktet med Cryo så arbetar vi med kyla, men inte riktigt så kraftig kyla som vid fettreducering. När vi gör Cryo Hudföryngring så är temperaturen på 4 grader, vilket ger den 37-gradiga huden en så kallad termisk chock, vilket resulterar i att huden börjar producera mer kollagen och elastin. Resultatet blir en fastare och slätare hy.

ANSIKTE

  • GLOW.PEELING
  • MILK & CITRON PEELING
  • WAKE UP-PEELING
  • SOFT TREATMENT
  • CRYO-LYFT
  • CRYO-UPPSTRAMANDE
  • CRYO-FETTREDUCRANDE
  • ANTI-AGE